Ana içeriğe atla

Kayıtlar

hesap dondurma etiketine sahip yayınlar gösteriliyor

Instagram'da Hesap Dondurma Sonrası Fotoğraflar Silindi Geri Gelmedi Sorunu

  Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da Hesap Dondurma Sonrası Fotoğraflar Silindi Geri Gelmedi Sorunu hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Instagramda hesabı geçici olarak kapatma yani hesap dondurduktan sonra hesabınızı yeniden açtığınızda fotoğraflarınız, takipçileriniz ve takip ettiklerinizin birçoğu kaybolmuş olabilir. Hesap dondurma sayfasında Instagram şu açıklamayı yapmaktadır. “hesabınızı geçici olarak kapattığınızda hesabınız ile fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir ancak silinmez.” Yani kaybolan içerikler silinmemiştir.  Geri yüklenmesi için belirsiz bir süre dilimi gerekmektedir. Kaybolan fotoğrafların geri yüklenmesi hesapta yer alan fotoğraf sayısına, takipçi ve takip edilen sayısına, Instagram’ın o anki yoğunluğuna göre değişkenlik gösterecektir. Fotoğrafların, beğenileri ve yorumları da dahil olmak üzere bütün bilgiler Instagramda saklıdır. Ortalama ...

Facebook ta Nasıl Hesap Dondurulur.

Merhaba Arkadaşlar bugün sizlerle facebook ta bulunan hesabınızı nasıl dondurabiliriz. Bunun hakkında sizleri aydınlatmaya çalışacağım. Öncelikle facebook uygulamasını açıyoruz ve ekranın sağ üst köşesinde bulunan hesap menüsü butonuna tıklıyoruz. Sonrasında ayarlar kısmına giriş yapıyoruz ve sol üst bölümde bulunan güvenlik menüsüne tıklıyoruz sonrasında ise hesabı dondur kısmına tıklayarak hesabınızı dondurmuş oluyorsunuz. Hesabınızı dondurmak demek tamamen kapanması demek değildir bazı kullanıcılarımız hesabını dondurunca tamamen kapatıldığını düşünmektedir lakin hesabı geçici olarak dondurulmuştur. Hesabınızı dondurduktan sonra sizin facebook hesabınıza kimse erişemez. Fakat arkadaşlarınıza göndermiş olduğunuz mesajlar arkadaşlarınız silmemiş ise eski mesajlarınızı görebilirler. Hesabınızı dondurduktan bir zaman sonra tekrar aktif hale getire bilirsiniz ve aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Arkadaşlarınız, takip ettiğiniz kişiler, paylaşmış olduğunuz resimler...