Ana içeriğe atla

Instagram'da Link - URL Kopyalama Nasıl Yapılır ?

  Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da Link -URL kopyalama hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

  Aslında instagram'da en çok faydalı işlemlerden biride instagram takipçi satın al ile Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır ? konusu olsa gerek. Ancak Instagram'da Profil Link - URL nasıl yapılıyor sorusunu sizde merak ediyorsanız yapmanız gereken tek şey aşağıdaki işlemleri yapmak olacaktır.

  İlk olarak profili linkini - URL'sini kopyalacağınız hesabın gizli olmaması gerekmektedir. Daha sonra URL'sini alıcağınız paylaşımın üzerine geliniz. Linkini alıcağınız paylaşımlarda Android işletim sistemi cihazlarda üst üst üç nokta iken IOS işletim sistemi cihazlarda ise yan yana üç noktadır. 

  Paylaşım üzerinde yer alan bu ikonlara bastığınız halde "Paylaşım URL'sini Kopyala" kısmı gelicektir. Buna tıkladığınız halde bağlantı yapıştırılmak üzere panonunuza kopyalancaktır. 



 Bir diğer yöntem ise Web üzerinden paylaşımın URL'sini almanızdır. Bunun için yapmanız gereken tek şey cihazınızdan Instagram Web sitesine girmenizdir. Siteye giriş yaptıktan sonra hangi kullanıcının paylaşmış olduğu resim yada videoyu kopyalıcaksanız o kullanıcının profiline girerek paylaşımın üzerine geliniz.
 Tarayıcınız en üstünde bulunan paylaşımın linkini göreceksiniz. Bu linki kopyaladığınızda gönderiyi de kopyalamış olacaksınız. Bu adımları izleyerek sizde istediğiniz Paylaşımın URL'sini alabilirsiniz.




Aslında insanlar arasında en çok merak edilen durumlardan biriside instagram'da takipçiler ve beğeniler özelliği olsa gerek.

 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da Link -URL kopyalama hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...
 Hoşçakalın, takipte kalın


Yorum yapmayı unutmayınız..

KAYNAKhttp://instagramajans.com/

Yorumlar

  1. Benim Instagram da URL hiç çıkmıyor yani yok. Üstelik geçenler de polfilim sağ tarafa geçiş etti durup dururken. Bu hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Üç noktada önceden kopyala çıkıyordu şimdi yok ne oldu da böyle oldu nasıl eski haline gelir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram'da Kullanılan Etiketlere Sınırlama

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan etiketlere getirilen sınırlama hakkınında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram fotoğraf paylaşımı yağılan sayılı siteler arasında birinci sıradadır. Fotoğraf paylaşımının bu kadar yoğun olduğu bir sitede paylaşabileceğimiz fotoğraflarda değişiklikler yapabilmekteyiz. Bu işlemler den kısaca bahsetmek gerekirse paylaşacağımız fotoğraflara farklı efektler uygulayabiliyoruz, açıklamalar ekleyebiliyoruz, konumumuzu belirtebiliyoruz, arkadaşlarımızı etiketleye biliyoruz ve en çok kullanılan hashtag kullanımı yapabiliyoruz. Fakat bazı kullanıcılar paylaşmış oldukları uygunsuz fotoğrafların altına hashtag kullanımı yaparak kötü amaclı kullanıma sebebiyet vermektedir. Geçtiğimiz günlerde bir ünlünün makyajsız halini paylaşarak altına #nomakeup hashtag kullanımı sonucunda bu hashtag ile farklı şekilde uygunsuz fotoğraflar paylaşımının yapıldığını fark eden Instagram bu hashtag lere engel getirmiş

Instagramda Çektikleri Resim İle Popülerlik Kazanmış Bazı Hesaplar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda popülerlik kazanmış bazı hesapları göstermeye çalışacağım. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram çıktığı günden bu zamana kadar bir çok kişiye popülerlik yolunda eşlik etmiştir. Bu hesaplar farklı alanlarda paylaşımlarını en iyi şekilde yaparak zaman içinde popülerlik kazanmışlardır ve takipçi sayıları her geçen gün artmış ve halen artmaya devam etmektedir. Peki bu sayfalardan bazılarını gelin hep beraber öğrenmeye çalışalım. 1) Palomaparrot Bu hesap farklılık yaratan fotoğraflar paylaşarak Instagramda popülerlik kazanan hesaplardan bir tanesidir. Daha çok iç açıcı, beyaz tonlarda paylaşımlar yaparak dikkat çekmektedir. 2) Mustafaseven Bu hesapta kendi çekmiş olduğu fotoğrafları paylaşarak popülerlik kazanmış bir hesaptır. Genellikle manzara içerikli fotoğrafları paylaşmaktadır. Takip edilmesi gereken sayfalardan bir tanesidir. 3) Sezgiolgac B

Instagram Video İzleyenleri Görüntüleme

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da video izleyenleri görüntülenme hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılan Instagram yeni güncellemesi ile paylaşmış olduğunuz videonun kaç kişi tarafından izlendiğini ve kaç kişinin beğendiğini görmeniz bu güncelleme ile kolay bir hale gelmiştir. Sizde bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemektir. Videoyu paylaştıktan sonra paylaşımınızın hemen alt kısmında kullanıcı adınızın da hemen üst kısmında yer alan ..... görüntülenme yazan kısıma tıklamanız gerekmektedir. Bu bölüme tıkladıktan sonra açılan sayfanın üst kısmında videonuzun kaç kişi tarafından görüntülendiğini görebilirsiniz. Sayfanın alt kısmında ise videonuzu beğenenlerin listesi görülmektedir. Evet arkadaşlar bugün sizlere   Instagram'da video izleyenleri görüntülenme hakkında bahsetmeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. Bir sonraki makale