Ana içeriğe atla

Instagram'da Takip Yorum Ve Beğenme Limitleri

  Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da takip yorum ve beğenme limitleri hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

  Her geçen gün popülerliğini biraz daha arttıran sosyal ağlardan birisi olan Instagram üzerinde kullanıcıların zaman zaman spam aktiviteleri de söz konusu olabilmektedir. 

  Bu tür aktivitelere karşı Instagram takip yorum ve beğenme limitleri gibi v.b limitler getirmiş durumdadır. Bugün sizlere bu limitler hakkında bazı bilgiler vermeğe çalışacağım. Instagram'ın getirdiği limitler aşağıda olduğu gibi sıralanmaktadır.


TAKİP LİMİTİ

  Instagram'da takip edebileceğiniz kişi sayısı maksimum 7500 kişi olarak sınırlanmaktadır. Bu sayının üzerine çıktığınız anda size bir uyarı mesajı gelicektir. Bir diğer limit ise saatte 160 kişi takip ve unfollow etme limitidir.

BEĞENİ LİMİTİ

  Instagram'da bir diğer limit ise beğeni limitidir. Beğeni limiti saatte 350 tane olmaktadır. Bu beğeni sayısının üzerinde çıktığınız anda hesabınızın kitlenmesi söz konusudur.

PAYLAŞMA LİMİTİ

  Instagram' da henüz herhangi bir paylaşım limiti bulunmaktadır.

HASHTAG LİMİTİ

  Instagram'ın bir diğer limiti ise hashtag limitidir. Instagram'da bir fotoğraf veya videoya maksimum 30 adet hashtag etiketi kullanabilirsiniz. Bu limitim üzerine çıktığınız takdirde uyarı mesajı alıcaksınız.

KARAKTER LİMİTİ

  Son olarak Instagram'ın bir diğer limiti karakter limitidir. Bu limitlerde Kullanıcı adınız da mevcuttur. Kullanıcı adınız için maksimum 30 karakter kullanabilirsiniz. Ayrıca biyografi ve gönderi alanında da bir limit bulunmaktadır. Biyografi alanında 150 karakter kullanırken , gönderi alanında 2200 karakter limiti bulunmaktadır.


 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da takip yorum ve beğeni limitleri hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :) 

Yorumlar

  1. Türkiye'nin en güvenilir instangram takipçi satış sitesi : ucuz instagram takipçi satın al

    YanıtlaSil
  2. Takipçi mi satın almak istiyorsun? Tıkla, takipçi satın al: takipçi satın al

    Diğer alternatifler:

    Alternatif 1: ucuz takipçi

    Alternatif 2: instagram izlenme satın al

    Alternatif 3: tiktok takipçi satın al

    Alternatif 4: tiktok izlenme

    Alternatif 5: instagram beğeni satın al

    Alternatif 6: youtube abone satın al

    Alternatif 7: youtube izlenme satın al

    Alternatif 8: tiktok izlenme satın al

    YanıtlaSil
  3. İnstagram video indir !  Sende sevdiğin videoları hemen instagram video indir :  videoindiryukle.com

    YanıtlaSil
  4. Türkiye'nin En İyi Takipçi Hilesi için Tıkla : İnstagram Takipçi Hilesi

    YanıtlaSil
  5. Ucuz takipçi ! Sende instagram ucuz takipçi almak istersen tıkla:

    https://takipcidukkani.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram'da Kullanılan Etiketlere Sınırlama

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan etiketlere getirilen sınırlama hakkınında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram fotoğraf paylaşımı yağılan sayılı siteler arasında birinci sıradadır. Fotoğraf paylaşımının bu kadar yoğun olduğu bir sitede paylaşabileceğimiz fotoğraflarda değişiklikler yapabilmekteyiz. Bu işlemler den kısaca bahsetmek gerekirse paylaşacağımız fotoğraflara farklı efektler uygulayabiliyoruz, açıklamalar ekleyebiliyoruz, konumumuzu belirtebiliyoruz, arkadaşlarımızı etiketleye biliyoruz ve en çok kullanılan hashtag kullanımı yapabiliyoruz. Fakat bazı kullanıcılar paylaşmış oldukları uygunsuz fotoğrafların altına hashtag kullanımı yaparak kötü amaclı kullanıma sebebiyet vermektedir. Geçtiğimiz günlerde bir ünlünün makyajsız halini paylaşarak altına #nomakeup hashtag kullanımı sonucunda bu hashtag ile farklı şekilde uygunsuz fotoğraflar paylaşımının yapıldığını fark eden Instagram bu hashtag lere engel getirmiş

Instagramda Çektikleri Resim İle Popülerlik Kazanmış Bazı Hesaplar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda popülerlik kazanmış bazı hesapları göstermeye çalışacağım. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram çıktığı günden bu zamana kadar bir çok kişiye popülerlik yolunda eşlik etmiştir. Bu hesaplar farklı alanlarda paylaşımlarını en iyi şekilde yaparak zaman içinde popülerlik kazanmışlardır ve takipçi sayıları her geçen gün artmış ve halen artmaya devam etmektedir. Peki bu sayfalardan bazılarını gelin hep beraber öğrenmeye çalışalım. 1) Palomaparrot Bu hesap farklılık yaratan fotoğraflar paylaşarak Instagramda popülerlik kazanan hesaplardan bir tanesidir. Daha çok iç açıcı, beyaz tonlarda paylaşımlar yaparak dikkat çekmektedir. 2) Mustafaseven Bu hesapta kendi çekmiş olduğu fotoğrafları paylaşarak popülerlik kazanmış bir hesaptır. Genellikle manzara içerikli fotoğrafları paylaşmaktadır. Takip edilmesi gereken sayfalardan bir tanesidir. 3) Sezgiolgac B

Instagram Video İzleyenleri Görüntüleme

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da video izleyenleri görüntülenme hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılan Instagram yeni güncellemesi ile paylaşmış olduğunuz videonun kaç kişi tarafından izlendiğini ve kaç kişinin beğendiğini görmeniz bu güncelleme ile kolay bir hale gelmiştir. Sizde bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemektir. Videoyu paylaştıktan sonra paylaşımınızın hemen alt kısmında kullanıcı adınızın da hemen üst kısmında yer alan ..... görüntülenme yazan kısıma tıklamanız gerekmektedir. Bu bölüme tıkladıktan sonra açılan sayfanın üst kısmında videonuzun kaç kişi tarafından görüntülendiğini görebilirsiniz. Sayfanın alt kısmında ise videonuzu beğenenlerin listesi görülmektedir. Evet arkadaşlar bugün sizlere   Instagram'da video izleyenleri görüntülenme hakkında bahsetmeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. Bir sonraki makale