Ana içeriğe atla

İnstagram için kullanılan en iyi uygulamalar

İnstagram İçin senenin En İyi Uygulamaları

toplumsal medya platformları içinde her kullanıcıya hitap edebilen basit arayüzü ve görsel ağırlıklı altyapısı ile İnstagram, uzun yıllardır sosyal medya mecraları içinde çok popüler olan adresler içinde yer verilmiştir. Tamamen ücretsiz şekilde mobil cihazlara indirilebilecek olan İnstagram ile kullanıcılar, kendi fotoğraflarını ya da beğendikleri fotoğrafları paylaşabilmekte ve bu sayede beğeni ve takipçi kazanabilmektedir.Çok bahsedilen instagramda para kazanma Günümüzün en kıymetli toplumsal medya uygulamaları arasında bulunan İnstagram, sık sık çıkarılan ekstra uygulamalar yardımıyla de kullanımı çok daha kolay ve keyifli bir hale gelebilmektedir. Instagramda profilime bakanlar uygulaması Bu bağlamda ‘’İnstagram için senenin en iyi uygulamaları nelerdir?’’ diyenler için güncel olan en popüler İnstagram uygulamalarına birkaç örnek verilebilmektedir.

Squaready
Instagram kullanıcılarının kare olmayan formatlarda nasıl fotoğraflar paylaştıklarını merak eden kişilere çözümün Squaready’de bulunduğunu söylemek mümkündür. Squaready uygulaması sayesinde fotoğraflarının İnstagram tarafınca kesilmesini istemeyen kullanıcıların rahat yoldan fotoğraf boyutlandırabilme olanakları bulunmaktadır. Bu özelliğin yanı sıra farklı pek çok avantajı da bünyesinde barındıran uygulamanın bu yüzden İnstagram için yılın en iyi uygulamaları arasında olduğu rahatlıkla söylenebilmektedir.

Cymera
İnstagram için yılın en iyi uygulamalarından olan Cymera, özellikle hanımefendilerin kullanmaktan keyif aldığı uygulamalar içinde ilk sıralarda gelmektedir. Güzellik sekmesi sayesinde farklı biroldukça özelliği sunan uygulama ile bambaşka bir görünüm yaratılabilmesi mümkün olmaktadır. Birkaç dokunuş eşliğinde daha büyük gözlere, daha dolgun dudaklara ve daha çekici bir gülümsemeye sahip olmak isteyenlerin favori programı olan Cymera ile çeşitli filtre ve ışık değişimleri de yapılabilmektedir.

Pixlr-o-matic
Çerçevesiz fotoğrafları oldukça sıradan gören ve bu yüzden her fotoğrafında mutlaka bir çerçeve bulundurmak isteyen İnstagram kullananlarının en büyük dostlarından birisi olan Pixlr-o-matic de yine İnstagram için senenin en iyi uygulamaları içinde yer verilmiştir. Bu uygulama ile çok sayıda çerçeveden istediğini seçebilen kullanıcılar bu sayede çok daha zengin görünümlü İnstagram fotoğrafları paylaşabilmektedir.

PicLab
İnstagram için yılın en iyi uygulamalarından birisi de hiç şüphesiz PicLab’tır. Bu uygulama ile fotoğrafların üzerine yazı yazabilmenin yanı sıra farklı filtreler ya da maskeler eklenebilmektedir. Fotoğraflarda çeşitli kontrast, ışık ve renk ayarları yapılmasına imkân veren uygulama bu özellikleri ile de bir çok İnstagram kullanıcısı için öncelikli tercih sebebidir.

İnstacard
Polaroid fotoğraf görüntüsüne sahip olan farklı biroldukça temayı bünyesinde barındıran bu uygulama, seçilen fotoğrafların kare içine yerleştirilmesiyle beraber gerçekçi bir polaroid fotoğraf görüntüsü sağlayabilmektedir. Dileyen kullananların şablonların içerisine yazı yazabileceği İnstacard ile arzu edilmesi halinde fotoğraf kenarlarına etiketler ile çeşitli süslemeler de yapılabilmektedir.

Framatic
İnstagram için yılın en iyi uygulamaları arasında yer edinen Framatic ile ikili, üçlü ve benzeri kolajlar yapılabilmesi mümkün olmaktadır. Sayısız kolaj kombinasyonu üzerinden çok sayıda fotoğrafın bir araya getirilmesi ve bu şekilde İnstagram’da paylaşılması sayesinde İnstagram kullanıcılarının hazırladıkları bu fotoğraflara daha fazla beğeni alma imkanları bulunmaktadır. İPhone ve İPad türü cihazlardaki fotoğrafların kullanılmasını ve yepyeni çerçeveler eklenmesini elde eden Framatic yardımıyla birden fazla anının tek seferde paylaşılması ve çerçeveler eşliğinde çok daha şık görünmelerine imkân verilmektedir.

Kaynak: http://webdunyaz.blogspot.com.tr/

Yorumlar

  1. herkesin merak ettiği soru instagram takipçi satın al faydaları nedir?
    daha çok takipçiniz olduğu için keşfette çıkabilirsiniz , keşfetten erişim alıp takipçilerinizi arttırabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram'da Kullanılan Etiketlere Sınırlama

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan etiketlere getirilen sınırlama hakkınında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram fotoğraf paylaşımı yağılan sayılı siteler arasında birinci sıradadır. Fotoğraf paylaşımının bu kadar yoğun olduğu bir sitede paylaşabileceğimiz fotoğraflarda değişiklikler yapabilmekteyiz. Bu işlemler den kısaca bahsetmek gerekirse paylaşacağımız fotoğraflara farklı efektler uygulayabiliyoruz, açıklamalar ekleyebiliyoruz, konumumuzu belirtebiliyoruz, arkadaşlarımızı etiketleye biliyoruz ve en çok kullanılan hashtag kullanımı yapabiliyoruz. Fakat bazı kullanıcılar paylaşmış oldukları uygunsuz fotoğrafların altına hashtag kullanımı yaparak kötü amaclı kullanıma sebebiyet vermektedir. Geçtiğimiz günlerde bir ünlünün makyajsız halini paylaşarak altına #nomakeup hashtag kullanımı sonucunda bu hashtag ile farklı şekilde uygunsuz fotoğraflar paylaşımının yapıldığını fark eden Instagram bu hashtag lere engel getirmiş

Instagramda Çektikleri Resim İle Popülerlik Kazanmış Bazı Hesaplar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda popülerlik kazanmış bazı hesapları göstermeye çalışacağım. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram çıktığı günden bu zamana kadar bir çok kişiye popülerlik yolunda eşlik etmiştir. Bu hesaplar farklı alanlarda paylaşımlarını en iyi şekilde yaparak zaman içinde popülerlik kazanmışlardır ve takipçi sayıları her geçen gün artmış ve halen artmaya devam etmektedir. Peki bu sayfalardan bazılarını gelin hep beraber öğrenmeye çalışalım. 1) Palomaparrot Bu hesap farklılık yaratan fotoğraflar paylaşarak Instagramda popülerlik kazanan hesaplardan bir tanesidir. Daha çok iç açıcı, beyaz tonlarda paylaşımlar yaparak dikkat çekmektedir. 2) Mustafaseven Bu hesapta kendi çekmiş olduğu fotoğrafları paylaşarak popülerlik kazanmış bir hesaptır. Genellikle manzara içerikli fotoğrafları paylaşmaktadır. Takip edilmesi gereken sayfalardan bir tanesidir. 3) Sezgiolgac B

Instagram Video İzleyenleri Görüntüleme

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da video izleyenleri görüntülenme hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılan Instagram yeni güncellemesi ile paylaşmış olduğunuz videonun kaç kişi tarafından izlendiğini ve kaç kişinin beğendiğini görmeniz bu güncelleme ile kolay bir hale gelmiştir. Sizde bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemektir. Videoyu paylaştıktan sonra paylaşımınızın hemen alt kısmında kullanıcı adınızın da hemen üst kısmında yer alan ..... görüntülenme yazan kısıma tıklamanız gerekmektedir. Bu bölüme tıkladıktan sonra açılan sayfanın üst kısmında videonuzun kaç kişi tarafından görüntülendiğini görebilirsiniz. Sayfanın alt kısmında ise videonuzu beğenenlerin listesi görülmektedir. Evet arkadaşlar bugün sizlere   Instagram'da video izleyenleri görüntülenme hakkında bahsetmeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. Bir sonraki makale